Чо Хјун-донг

Сподели со своите пријатели

Јужна Кореја наскоро ќе соработува со Кина на повисоко ниво и ќе бара можност за дипломатски ангажман со цел трилатерална соработка со Јапонија и Кина, изјави јужнокорејскиот амбасадор во Вашингтон Чо Хјун-донг. Loading… Чо на настан организиран од Центарот за стратегиски и меѓународни студии во Вашингтон рече дека пандемијата КOVID-19Прочитај повеќе