Централната банка на Русија

Сподели со своите пријатели

Централната банка на Русија денеска објави мерки кои имаат за цел да ги спречат инвеститорите од „непријателските“ земји да ги искористат придобивките што им овозможуваат на оние од „пријателските земји“ да продолжат да тргуваат на Московската берза. Loading… Московската берза во петокот објави дека ќе им дозволи на клиентите одПрочитај повеќе