BOSCH

Сподели со своите пријатели

BOSCH планира да елиминира до 1.500 работни места во две германски фабрики до 2025 година, а тоа го објаснува со прилагодување на бројот на вработени на условите на промена на побарувачката и технологиите во автомобилскиот сектор. Loading… Неделникот Automobilwoche беше првиот што објави за кратење на работни места. „Гледаме потребаПрочитај повеќе