Born 2 Run

Сподели со своите пријатели

На 11ти ноември во рамките на програмата за одбележување на Денот на ослободување на Куманово ќе се одржи трката „Born 2 Run“. Loading… Трката е настан организиран од Центар за интеркултурен дијалог – ЦИД во соработка со Општина Куманово, Мисијата на ОБСЕ во Скопје и МВР-СВР Куманово, а главна целПрочитај повеќе