бегалци

Сподели со своите пријатели

На Инстаграм профилот на „National Geographic“ пред неколку дена објавена е видео снимка која била направена во едно село покрај Сомбор во Србија. Видео-снимката која прикажува стара, трошка куќа околу која има снег, двајца мажи кои бегаат од зимата и жена со дете, ја прегледале скоро 200.000 луѓе. Иако наПрочитај повеќе