Бајрактар

Сподели со своите пријатели

Генералниот директор на турската компанија Бајрак, која произведува дронови Бајрактар, денеска објави дека компанијата планира да изгради фабрика во Украина во следните две години. Loading… „Нашиот план напредува. Во моментов имаме архитектонски проект. Фазата на детален проект е завршена. И наскоро ќе започнеме со изградба. Сакаме да ја завршиме воПрочитај повеќе