Атлантик

Сподели со своите пријатели

Вооружените сили на Соединетите Американски Држави се присутни на Гренланд, Исланд и Норвешка. Loading… Базите со американски воен персонал таму служат за следење на движењата на руската морнарица, особено на подморниците чии бази се наоѓаат на полуостровот Кола, во близина на Мурманск. Не е тајна дека американските и британските подморнициПрочитај повеќе