Апти Алаудинов

Сподели со своите пријатели

Претседателот на руската република Чеченија, Рамзан Кадиров изјави дека неговиот врвен генерал во Украина бил отруен откако земал плик, пишува Newsweek. Loading… Кадиров на својот канал на социјалните мрежи Телеграм напиша дека на 8 февруари Апти Алаудинов, кој командува со специјалните сили Ахмат, зел писмо кое било заситено со супстанцијаПрочитај повеќе