Ангела Агелер

Сподели со своите пријатели

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, се сретна со амбасадорката на САД, Ангела Агелер, во просториите на Владата. Loading… Во фокусот на разговорите беа проектите, активностите и целите на Стратешкиот дијалог меѓу САД и Северна Македонија, кој се одржан во јуни оваа година во Вашингтон. Османи информираше за Акцискиот план,Прочитај повеќе