Ана Денковиќ Антевска

Сподели со своите пријатели

„Бадникова пештера“ е поставена во Касапски круг во Куманово каде граѓаните ќе може да оставаат донации за изработка на новогодишни подароци за деца од социјално загрозени семејства. Loading… Ова е само вовед во настанот Бадникови поворки кој по две години пауза поради пандемијата годинава продолжува да се реализира во КумановоПрочитај повеќе