Амбасада

Сподели со своите пријатели

Со пари од амбасадата на Чешката Република учениците од основното училиште „Вера Которка“ во село Клечовце ќе добијат нови тоалети. Ова денеска го најави градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитеивски по протоколарната средба со амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан. На средбата се разговарало на повеќе теми за продлабочување наПрочитај повеќе