Алма Задиќ

Сподели со своите пријатели

Министерот за правда Кренар Лога и министерката за правда на Австрија, Алма Задиќ потпишаа заедничка изјава за зајакнување на соработката во делот на реформите во правосудството Loading… Министерот за правда Кренар Лога одржа работна средба со министерката за правда на Австрија , Алма Задиќ. Австрија ја поддржува Република Северна МакедонијаПрочитај повеќе