Александар Суботин

Сподели со своите пријатели

Во Русија е забележана нова сомнителна смрт. Полковникот Роман Малик, задолжен за регрутирање и испраќање регрути во Украина, беше пронајден како виси на ограда минатиот викенд. Loading… Иако првично беше наведено дека срцевите проблеми се причина за смртта, полицијата не ја исклучи можноста за убиство или самоубиство, пишува британски Тајмс.Прочитај повеќе