Активна транспарентност

Сподели со своите пријатели

Активната транспарентност на Општина Куманово во 2022 година изнесува 88,6 % (од можни 100%) со што општината се наоѓа во групата институции со „многу добра“ активна транспарентност. Loading… Ова го покажуваат податоците на Индексот на активна транспарентност кој го спроведува Центарот за граѓански комуникации. Според статистиката Општина Куманово исполнила 80%Прочитај повеќе