акни

Сподели со своите пријатели

Оваа Американка и љубителка на кучиња тврди дека пиењето мокраќа од нејзиното куче и помогнало во чистењето на акните. Лин Лу детално ја објаснува својата теорија зошто тоа било делотворно за неа. – Многумина од вас ме имаат прашано зошто секогаш изгледам така добро, зошто мојата шминка секогаш делува совршеноПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Акните на ушите може да се иритирачки и болни, но не паѓајте во искушение да ги стиснете. Дури и да ги измиете прстите, под ноктите сигурно има микроби, кои можат да се појават местото, особено кога ќе се “отвори” при притисок, тврди д-р Џоел Коен, дерматолог од Чикаго. Наместо тоаПрочитај повеќе