Airbnb

Colosseum arena photography

Сподели со своите пријатели

Веб-страницата за сместување Airbnb се согласи да им плати на италијанските даночни власти 576 милиони евра за да го решат даночниот спор. Loading… Италија вели дека сумата се однесува на пари што компанијата не ги наплатила како данок на доход од луѓе кои изнајмувале соби или имоти на популарната локацијаПрочитај повеќе