Адабај Ебо

Сподели со своите пријатели

Обединетите нации немаат ниту мандат, ниту технички можности да ги истражат обвинувањата на Русија поврзани со активноста на биолошките лаборатории во Украина, изјави заменик високиот претставник на ОН Адабај Ебо. Loading… „Свесни сме дека Русија испрати официјална жалба во согласност со членот шест од Конвенцијата за забрана на биолошкото иПрочитај повеќе