Абел Фатах Ел-Сиси

Сподели со своите пријатели

Протечените американски документи откриваат тајни преговори за оружје меѓу Египет и Русија, при што египетскиот претседател Абел Фатах Ел-Сиси наводно планира да му обезбеди на Кремљ десетици илјади проектили. Loading… Вашингтон пост доби серија доверливи датотеки објавени во февруари и март на платформата за игри Discord. Едно од досиејата содржиПрочитај повеќе