Абас Гаљамов

Сподели со своите пријатели

Поранешниот писател на говорите на Путин и политички аналитичар Абас Гаљамов во интервју за Си-Ен-Ен посочи дека постои можност за воен удар во Русија. Loading… Тој е убеден дека Русите ќе бараат некого да обвинат за значителните воени загуби на фронтот во Украина и за економските проблеми предизвикани од западнитеПрочитај повеќе