Сте сонувале паѓање во сон? Ова се толкувањата!

Сподели со своите пријатели

Соништата за паѓање се многу чести и сите сме ги доживеале барем еднаш во животот. Можеби најчест е токму тој момент кога паѓате, без да знаете каде, а тоа е обично провалија.

Loading...

Пренесуваме неколку толкувања на паѓање во сон. Се верува дека таквиот сон нема позитивно значење, а ако сте сонувале дека паѓате или паднавте, тоа укажува на тоа дека вашите планови ќе пропаднат или дека нема да можете да го завршите она што сте го започнале.

Или, пак, ако сте почнале нешто ново, тоа нема да биде успешно.

Кога паѓате долго време

Ова укажува дека ќе се вратите на почетокот. Во смисла дека работата ќе пропадне или дека ќе зажалите што не прифатите можност.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Тројца кинески астронаути пристигнаа на вселенската станица Тиангонг

Сонувате дека паѓате во провалија

За жал, тоа значи болест, барем така се верува и се наведува. Можно е дури и да се чувствувате лошо во последно време, но не можете да разберете за што се работи, а често имате чувство дека не можете да завршите работа или задача до крај.

Паѓање од скали

Овој сон се однесува на комуникација со други луѓе. Се верува дека ако го сонувате ова, ќе се предадете на некого или нешто и затоа ќе мора да престанете со вашите амбиции.

Паѓање од тераса

Тоа укажува на тоа дека имате проблеми во врската и дека партнерот најверојатно ќе ве остави, што значи дека овој сон се однесува на љубовна врска помеѓу две лица.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Тројца кинески астронаути пристигнаа на вселенската станица Тиангонг

Паѓање од авион

Ваквиот сон може да биде поврзан со патување, доколку сте го испланирале и укажува на тоа дека нема да одите или дека некој од вашите планови ќе пропаднат.

Loading...

Како некој друг паѓа

Тоа значи дека не можете да им простите на вашите непријатели и не сакате никому да му дадете втора шанса.

Сте паднале и сте се повредиле

Се верува дека таквиот сон укажува на лоша среќа што ќе ве придружува во наредниот период, а се препорачува да не започнувате ништо ново.

Сте паднале и станале

Тоа укажува дека и покрај неволјите со кои ќе се соочите, успешно ќе ги надминете сите препреки. На животот гледате како на борба и не дозволувате да се откажете само така.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Тројца кинески астронаути пристигнаа на вселенската станица Тиангонг

Паѓање од карпа

Ова пак го симболизира неуспехот. Доколку сте вложиле многу труд и работа на нешто, на пример некој проект, се верува дека ќе пропадне и дека ви е многу тешко да се откажете од него.