Скриена камера: Они сакав да корачав, ама не иде (видео)

Сподели со своите пријатели

За да ги зезав случајни минувачи, тим на скриену камеру дојде до оригиналну идеју.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.