ШТО СЕ КРИЕ ВО ВАС? Решете го тестот и дознајте каква личност сте навистина!

Сподели со своите пријатели

Опуштете се и бидете искрени. Земете хартија и пенкало – и подготвени сте за тестот за личноста. Откријте каква личност сте навистина!

Замислете дека се наоѓате во шума, и пред вас е пат. Не е застрашувачка шума, тоа е убава, како од бајка. Затворете ги очите и целосно внесете се во приказната – каква е бојата на лисјата, која е сезоната, како сте облечени, што гледате околу вас…

Loading...

Потоа земете пенкало и хартија и запишете ги одговорите на следните прашања. Не размислувајте премногу, туку запишете го она што прво ви доаѓа на ум.

Прашања:

1. Замислете дека одите со некој низ шумата… Кој би можел да биде?

2. Шетајќи низ шумата сте здогледале, недалеку од себе, животно. Кое животно е тоа?

3. Што се случува откако ќе се сретнат вашите погледи?

4. Продолжувате низ шумата. Изегувате на ливадата на која ја забележување куќата на вашите соништа. Како би ја опишале нејзината големина?

5. Дали е оградена куќата на вашите соништа?

6. Влегувате во куќата. Одите во трпезаријата да ја погледнете трпезариската маса. Опишете што гледате на и околу неа.

7. Ја напуштате куќата низ задната врата и гледате пехар на тревата. Од кој материјал е направен?

Loading...

8. Што би направиле со пехарот?

9. Доаѓате до крајот на дворот и од таму гледате река. Колку е голема реката?

10. Мора да ја преминете реката. Како ќе го сторите тоа?

Запишавте? Кликнете ТУКА за да дознаете што вашите одговори велат за вас!


Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *