Што се крие во опашката на змијата ѕвечарка? (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се појави доста интересно видео на кое се гледа опашка од змија ѕвечарка, која Даниел маркхам и неговиот син Линкол го расекле за да дознаат зошто оваа опашка испушта чуден звук кога змијата сака нешто да предупреди.

Видеото за една седмица има скоро 40 милиони прегледи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.