Што открива за вас должината на дланките?

Сподели со своите пријатели

Должината на дланката може да открие многу за вашиот карактер, талент, склоности. Измерете ги и дознајте што должината на дланката може да ви открие!

Измерете ја дланката според упатствата во продолжение и дознајте за себе нешто што досега не сте го знаеле.

Loading...

Што прво забележавте на сликава? Дознајте што тоа открива за вас!

Левата дланка ставете ја на пдлактицата, палецот во висина на лактот, а средниот прст кон другата дланка. Ако средниот прст ви доаѓа од зглобовите, тоа значи дека имате големи дланки. Доколу ситуацијата е обратна, прстот не допира до зглобот, дланкиве ви се мали.

Луѓето кои имаат долги дланки се перфекционисти, добро концентрирани на деталите. Ако припаѓате во оваа група, бидете внимателни затоа што перфекционизмот исцрпува, па во некој момент може да се одрази на вашето секојдневно функционирање.

Начинот на кој се потпишувате открива нешто важно за вас

Сите сметаат на вас како на добар работник кој секоја задача ја обавува беспрекорно. Притоа сте чувствителни на критика, импулсивни сте и често знаете да претерате. Добро се снаоѓате со другите луѓе, дури понекогаш се занемарувате себе си.

Лицата кои имаат мали дланки се многу склони кон авантури. Уживаат во ризикот, многу се способни да решаваат и најтешки проблеми. Ако припаѓате во оваа група, драматичните моменти ве покренуваат, па многу подобри се снаоѓате во критични ситуации. Добро е да ве имаат за пријател.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *