Се омажила за самата себе, а потоа се изневерила со маж (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сологијата или самовенчавката е почеста појава отколку што мислиме. Може да се тврди дека самовенчавата е безначајна, со оглед дека сите луѓе се принудени да се потпираат на себеси „во добро и во зло, сè додека смртта не ги раздели“.

Loading...

Бракот со самиот себе, се однесува на самољубието. Така, личните чувства и грижата за себе се исто толку важни како и романтичните односи. Ова не значи дека ги отфрлате сите други значајни врски во вашиот живот. Ова значи дека ги отфрлате лошите односи.

Сологамија се шири низ светот – Се венчала сама со себе и ги советува другите како да го сторат тоа

Кога ќе се омажиш за самата себе, кога се обврзуваш на себе си и си одговорен за твојата среќа, разводот не е опција “, тврди Британката Софи Тенер (40).

Сепак, таа врска очигледно не била толку совршена.

Тенер тоа го сфатила откако се изневерила себеси со маж по име Рури Барат.

Мајка се венчала со ќерката, а била во брак и со синот: Добила две години затвор поради инцест

Нивната врска траела пет месеци, а на крајот и двајцата се вратиле во сологамијата. Сега и двајцата се во брак самите со себе.

Loading...

Leave a Reply