СДСМ денес ќе детонира нова “бомба”

Сподели со своите пријатели
Како што информира Центарот за комуникации на СДСМ,  денеска, во 14.00 часот, во седиштето на партијата ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обрати претседателот на СДСМЗоран Заев.
Прес конференцијата ќе може во живо да се следи и на интернет страницата на СДСМ (http://sdsm.org.mk/).
Според досега објавените материјали, денешната прес конференција е дваесеттата ”бомба” објавена од СДСМ.

Leave a Reply