29.04.2019 13:00

Припадниците на овој хороскопски знак не толерираат лага

Facebook Twitter Google+

Вистината е злато вредна и многумина велат дека тоа е единствениот исправен одговор, пред секое искушение.

Кога се во прашање знацит ена Зодијакот најголемите поборцници за вистината се Овните, кои под никакви околности не толерираат лага.

Loading...

Иакоч често им се замерува на нивниот егоизам и ексониран карактер, Овните сепак се носители на голема доблест, а тоа е искреноста. Никогаш не губат време на измислени приказни, зато ашто вистината е наједонставниот пат конс реќата.

Сметаат дека со изговарање на лагата морате првин да се изневерите и разочарате себе, а потоа да ги повредит еостанатите. Иако нивната сурова искреност неретко може да ги повреди другите, важна е и перцепцијат ана вистината, од страна на они, на кои искрениот коментар им е упатен.

Иако понекогаш попријатно е да се слушне поубавата верзија на приканзата, вистината е злато вредна и ќе спречите некој суров и искрен коментар да ве изненади и разочара.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments