05.07.2019 10:20

Пијте вода на празен желудник и бидете здрави

Facebook Twitter Google+

Лекувањето со вода е познато во источните азиски земји. Конзумирањето обична питка вода на празен желудник е вистински начин за прочистување на човечкото тело.

Конзумацијата на вода на празен желудник по посебни услови ви помага во лекување на низа болести, како што е главоболка, воспаление на мускулите, срцеви заболовуања, артритис, брзо чукање на срцето, вишок килограми, бронхитис, астма, туберкулоза, бубрежни болести, повражање, дијареа, дијабетес.

Loading...

Метода на лекување

Откако ќе се разбудите, пред да ги измиете забите, испијте 4 чаши вода од 160 милилитри. Измијте ги забите и не јадете и не пијте ништо во следните 45 минути.

По 45 минути, изедете го и испиете го она што сте го планирале.

По доручекот, ручекот и вечерата немојте ништо да јадете или пиете 2 часа.

Старите и болни кои не можат да испијат четири чаши вода одеднаш, на почетокот нека испијат колку што можат.

Оваа метода на лекување, според WorldTruth.TV, ќе ви овозможи здрав живот.

Image by Pezibear from Pixabay


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments