Одговорете на овие две прашања и откријте колку сте интелегентни!

Сподели со своите пријатели

Тестовите за интелегнција обично се долги и досадни, но сега постои многу едноставен начин за да дознаете дали сте и колку сте интелегнтни. Се работи за тест од книгата на Бен Амбриџ која се вика “Psy-Q”. Се состои од само две прашања и е многу прецизен.

Loading...

Прашањата се:

1. Дали животот во густо населена средина ве депримира?

а. Многу.
б. Малку.
в. Не, воопшто.

2. Дали повеќе би се дружеле со вашите пријатели секој ден отколку два до три пати неделно?  

а. Да, секако.
б. Можеби малку.
в. Не.

Одговорите дознајте ги на следната страница.


Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *