Објавено видео од предавање на вооружената група (видео)

Сподели со своите пријатели

На официјалната веб страна на Министерството за внатрешни работи, објавено е ново видео од чинот на предавање на вооружените членови на групата обвинета за тероризам.

Loading...

Leave a Reply