НУ Центар за култура ”Трајко Прокопиев”: Концертот на ”Танец” се одлага

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Центарот за култура ”Трајко Прокопиев”, целовечерниот концерт на ансамблот ”Танец” кој требаше да се одржи утре /13 мај/, се одлага на неодредено време поради новонастанатата ситуација во градот.

Loading...

Со оглед на ситуацијата, од Центар соопштуваат дека најверојатно сите културни настани за месец мај ќе бидат одложени, за што ќе следи официјално соопштение.

Leave a Reply