Не е тачно дека само мужи мислив сас ”долњу” главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Злобни и исфрустрирани жене често коментирав дека мужи немав емоције, дека не умев да сакав како што сакав жене, а све поради тој што, у 99 посто случаи, размислујев сас ”долњу” главу.

Loading...

Ви мужи не мислите сас мозак, ви мужи онакви – овакви…

Епа, жене…

Еве ви да видите дека и ви имате ”две” главе:

Leave a Reply