Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет е објавена снимка која ја забележала безбедносна камера во една работилница на која се гледа храбар крадец кој краде пари среде бел ден.

Крадец остана без гаќи во обид да украде автомобил, но не се откажуваше (видео)

Loading...

Продавачката пакува храна за домашни миленици на муштеријата, тој ги става парите на пултот, а одеднаш во кадар се појавува друг вработен и помага на продавачката да ја стави храната во кеса.

Во тој момент на вагата слетува птица и одлетува со пленот.