Мрзлив Босанец смисли нов начин за миење на автомобилот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Дека мрзеливоста понекогаш навистина може да не надвладее, можеби најдобро прикажува примерот на еден човек од Сараево, кој поради тоа си смислил „далечински“ систем за миење на автомобилот.

Дали во недостаток на средства за работа или навистина поради мрзеливост, овој Босанец решил својот автомобил да го измие со млаз вода од својот прозорец.

Зеде црево во раце и од прозорецот на првиот кат од зградата прскаше врз своето возило.

https://www.facebook.com/SamouBiH/videos/1860649833997234/

Loading...

Leave a Reply