Мото клуб ”Meчки” со организација на ”Мото Рок Фест 2015″

Сподели со своите пријатели

Во организација на Мото Клуб ”Мечки”, и оваа година продолжува традицијата на организирање на ”Мото Рок Фест”, кој ќе се одржи на Спомен Костурница, и тоа на 29 и 30 мај.

Loading...

Бендови кои ќе ги забавуваат посетителите се повторно кумановците од Оверлоад, потоа Пан Рог и Њу Деал. Следниот ден, за забавата ќе се погрижат Ринг Роад, Вери Вајт и Бенд енд АС/ДС трибјут бенд.

 

Leave a Reply