Мажите родени во овој хороскопски знак се најлоши во кревет

Сподели со своите пријатели

Добро, ќе речете – вкусовите се различни … Сепак, астролозите избраа еден хороскопски знак кој е полош од останатите.

Loading...

Ако се препознаете, или го пронајдете вашиот партнер во овој текст – не очајувајте – само потрудете се тоа лице да ги сфати своите недостатоци!

3 хороскопски знаци кои се сметаат за најопасни прељубници

Ова е еден љубопитен и подвижен знак во секоја смисла – станува збор за Близнаци.

Многу Близнаци се во можност да го користат и мозокот за време на сексот, што не може да одмогне, но не претерувајте.

Мажите во овој знак сакаат да се фалат и се многу подготвени сами да преземат акција, но кога ќе дојде тој момент, тие се откажуваат или се преправаат.

Овие хороскопски знаци добро се сложуваат во креветот, но не и надвор од него

Кај нив, сексот трае околу две минути, а вистинската неограничена себичност на Близнаците се гледа во нивното однесување во креветот.

Loading...

Од друга страна, повеќето жени припадници на овој знак се добри во кревет, освен ако не се стремат да имаат вечна предигра.


Leave a Reply