Лоша идеја да го пикнеш помеѓу црвени мравки (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Маж, очигледно доволно храбар но и луд, се решава, својата машкост да ја провери со пикање на својот полов орган во ”армија” од црвени мравки.

Loading...

Исходот од лудата идеја е повеќе од смешен, но и жалосен,