Кој си ти? Ова воодушевувачко видео можеби ќе го смени твојот живот

Сподели со своите пријатели

Нормално е да сте облечени во облека која сте ја купиле за на работа, возењето на автомобил низ сообраќајот за кој се` уште плаќате со цел да дојдете до работа која е потребна за да може да се плати за облеката, автомобилот и домот кој го напуштате и е празен цел ден, со цел да си дозолите да живеете во него. – Ellen Goodman

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.