Како изгледа ученичката книшка на Владимир Путин? (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Кој би рекол дека немирен средношколец со едвај многу добар успех еден ден ќе стане најмоќниот светски лидер, а токму тоа и се случило со Владимир Путин, претседателот на Русија. На интернет сајтот „Quora“ се појави неговото свидетелство од 1970. година кога тој имал 18 години и учел во средно хемиско училиште.

Свидетелството на Путин покажува дека имал просек од 3,93, но дека петки имал само од светска историја, биологија и германски јазик.

 

Loading...

 

Вака изгледа неговото свидетелство:

Руски јазик 4

Книжевност 4

Алгебра 3

Геометрија 3

Историја на СССР 4

Светска историја 5

Општествени науки 4

Физика 3

Астрономија 4

Хемија 3

Биологија 5

Географија 4

Германски јазик 5

Овука на работа 4

Основна воена обука 4

Физичка култура 4

 

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Ледени температури во Сибир: Измерени -58 степени целзиусови

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.