Исповед на порно актерка: „Првин имаме орален секс, па потоа не шминкаат“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Американската порно актерка Андре Шакти, која од 2013 година се занимава со оваа професија, на својот блог напишала текст во кој објаснува што всушност се случува на снимањето порно филм.

Loading...

Конечниот производ во високобуџетните порно филмови секогаш е совршен, па така Андре открива какви непријатности актерките доживуваат во текот на снимањето.

Една од нив е тоа што често се случува наместо лубрикант да добијат средство за дезинфекција. Таа забуна се случува поради пакувањата, односно флашичките со лубрикант ги обвиткуваат со траки за да не ги рекламираат производителите. Можете да замислите какво е чувството кога дезинфекциски средства ќе доспеат на интимните места.

Актерката објаснува дека на снимањата на порно филмовите понекогаш сцената со орален секс ја снимаат пред воопшто да се ракува со партнерот. Исто така, вели дека некои режисери често го прекинуваат снимањето на сцената и тоа во средина на „акција“.

Едно од исповедите на Шакти гласи:

Стопирано беше снимањето на сцената, додека раката на партнерот беше внатре во мене.

Во своите исповеди таа пишува и за аналниот секс и наведува дека многу актерки се одлучуваат на такви сцени, затоа што тие се подобро платени. Андре наведува дека пред секое снимање на такви сцени обавезително е клистирањето.

Актерката наведува дека во порно индустријата, вработените немаат право на лош ден, но и дека често можат да се случат повреди.

Конкретно таа имала повреди на гениталиите поради снимање, додека една повреда и тоа во главата ја добила откако на снимање на една сцена била погодена со вибратор во главата.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.