И татковците знаат да бидат добри и нежни дадилки (галерија)

Сподели со своите пријатели

На социјалната мрежа Instagram не толку често, може да се најдат фотографии од грижливи татковци кои сепак знаат да бидат нежни и добри дадилки, дури подобри од и своите сопруги.

Loading...

Галеријата фотографии ја покажува татковата понежна но и поиновативна страна во чување на најмалите.

 

Loading...

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.