Граѓани ги напуштаат домовите – се шири паника и страв меѓу кумановчани

Сподели со своите пријатели

Како што јавува Куманова Сот, граѓани кои живеат во Дива Населба ги напуштаат своите домови во страв дека ќе дојде до следен вооружен инцидент.

Loading...

Една куќа е потполно изгорена, јавува Куманова Сот, која се наоѓа блиску до Адриатику.

Се уште се шпекулира со бројот на цивилни жртви. Некои албански медиуми јавуваат за три, додека некои за четири цивилни жртви меѓу кои и деца.

Leave a Reply