Димитриевски: Македонија е на нозе, Груевски мора да си замине (видео)

Сподели со своите пријатели

Максим Димитриевски, член на Извршниот одбор на СДСМ, вчера во Кампот на слободата, имаше свое обраќање до присутните.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *