Четири часа ја правел новата тетоважа: Интернетот полуде по неа (видео)

Сподели со своите пријатели

Кени Орленшо направи нешто поради што е главна „фаца“ на социјалните мрежи.

Тој е возач на камион кој одлучил на свето тело да направи тетоважа со мали раце кои возат камион.

Со овој потег стана вистинска сензација, а ретко кој би се осудил да направи нешто слично.

Loading...

What do you think of this crazy interactive optical illusion tattoo in progress by our artist Richard Batey? The possibilities are endless! If your interested in getting something like this then please get in touch with the studio. If you like it please share! ??Thanks for looking!

Публикувахте от Immortal Art Studio в Понеделник, 24 юли 2017 г.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.