Братот на Нешкоски не дозволил мајка му да ги слуша разговорите (видео)

Сподели со своите пријатели

По обелодувањето на прислушкуваните разговори од страна на СДСМ, братот на убиениот Мартин Нешковски,  Александар Нешкоски, во интервју за НОВА ја раскажува голготата на неговото семејство во потрага по правдата за убиството на нивниот син и брат, јавно признавајќи дека не и дал на својата мајка да ги слуша разговорите.

Loading...

„На мајка ми не и дозволив да ја слуша бомбата, која мајка би го издржала тоа” вели Александар во интервјуто за НОВА ТВ.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *