Автопатот Куманово – Скопје е затворен поради сообраќајна незгода

Сподели со своите пријатели
Автопатот Куманово – Скопје во околина на Агино село од утринава е затворен за сообраќај за тешки товарни возила и автобуси, откако во раните утрински часови дошло до сообраќајна незгода во која е повреден странски државјанин.
Како што се дознава од Општа Болница Куманово, патникот е згрижен и е оставен на болничко лекување.