45 минути сурова борба на двајца питони поради женка (видео)

Сподели со своите пријатели

Австралискиот градски советник стана позната личност кога објави видео од две змии кои висат од кровот на неговиот дом. Кит Вилијамс од Балин Паир, Нов Велс нимил во четврток видео од питон кој потоа го постирал на социјалните мрежи.

Во почетокот Вилијамс мислел дека се змии од 3,5 метри кои виселе од кровот се всушност љубовници. Меѓутоа, се испоставило дека не е така.

Loading...

Тоа всушност се двајца мажјаци кои се борат за да видат кој ќе го заработи парењето со женката, пренесува РТ.

Двете змии, мажјакот и женката, живееја на нашиот кров во текот на изминатите три гоини. Мислевме дека уште еде мажјак дошол, па затоа дошло до борба. Беше фантастично да се гледа овој призор кој траеше 45 минути – напишал тој.

 

Во текот на зимата која змиите се во кровниот дел од куќата тие немале никакви проблеми со глубците. Смета дека птионите се безопасни и убави за гледање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.