WhatsApp

icon

Сподели со своите пријатели

Неодамна беше објавен интересен напис кој зборуваше за плановите на Мета за WhatsApp. Loading… Во Мета со години се обидуваат да ја заработат популарноста на нивната комуникациска платформа WhatsApp, за која пред девет години платија дури 19 милиони долари. Бројот на корисници на WhatsApp постојано се зголемува и надмина двеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со популарната услуга за пораки. Loading… WhatsApp има проблеми со својата работа, како што објави сајтот DownDetector, кој го следи функционирањето на бројни сајтови на интернет. Корисниците од речиси сите делови на светот известуваат дека имаат проблем со функционирањето на WhatsApp – не можат даПрочитај повеќе