Тејлор Шабизнис

Сподели со своите пријатели

Омажена американка обвинета за обезглавување на својот љубовник вчера пред суд физички го нападнала својот адвокат. Loading… Тејлор Шабизнис (25) го прескокна адвокатот Квин Џоли и го удри со лакт во главата околу 8 часот и 50 минути во судницата во Висконсин. Конфронтацијата настана откако не се појави сведокот наПрочитај повеќе