Софија Трајковиќ

Сподели со своите пријатели

Женско бебе е првиот жител за 2023 година во Куманово, родено ноќеска на Одделението за акушерство при Општа болница Куманово. Loading… Станува збор за прва рожба на Шинизе Бекии од кумановско. Бебето е родено по природен пат во раните утрински часови. – Првата рожба во 2023 година во Општина КумановоПрочитај повеќе